Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2007 12:55 - Intervuta na nati
Автор: sladkytyyyshokolad4e Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 19157 Коментари: 11 Гласове:
0

Последна промяна: 23.10.2007 11:33


                       Intervuta na 
                           Naty Звездата на аржентинския тв сериал "Дивият ангел" Наталия Орейро ощастливи най-сетне и българските фенове на популярната сапунена опера с целия си песенен репертоар, прозвучал в любимия им филм. Дебютният албум на красивата актриса, наречен просто Natalia Oreiro, включва десет парчета в горещи латиноритми и две сантиментални балади, с които амбициозната уругвайка се пробва в музикалния бизнес. Тавата се разпространява у нас от "АвеНю продакшънс".

Наталия Мариса Орейро Иглесиас е родена на 19 май 1977 г. в столицата на Уругвай - Монтевидео. Още осемгодишна учи актьорско майсторство, на 12 се явява на първия си кастинг за реклама. Като тийнейджърка се снима в над 30 рекламни тв клипа за мултинационални компании като "Кока-Кола", "Пепси" и "Джонсън и Джонсън", четиринайсетгодишна участва в балета на "латиноамериканската Мадона" - бразилската попзвезда Мария Менегел (известна и като Xuxa Meneghel) по време на турнето й в Южна Америка. Подгонена от бедността, на седемнайсет Нати решава да замине за Аржентина, където успява да се добере до малки роли в сапунени опери и дори да се пробва като виджей на MTV. През 1995 г. получава първото си значимо участие в тв сериала "Сладката Ана", следван от "90-60-90 модели". Световна известност й носи героинята й Валерия в "Богати и прочути". През 1997 г. дебютира в киното като нахаканата тийнейджърка, амбицирана да стане звезда на музикалния бизнес, в блокбастъра "Един аржентинец в Ню Йорк". Очевидно вживяна в ролята, две години по-късно актрисата записва в Маями дебютния си албум Natalia Oreiro. Сантименталната балада Me Мuero De Amor прозвучава като увертюра на популярната сапунена опера "Дивият ангел", в която красивата зеленоока брюнетка изпълнява главната роля. Тавата, включваща 12 песни в нейно изпълнение, които озвучават сериала, излезе едновременно с тв премиерата му през август 1999 г. Албумът бързо стана тройно платинен, а хитът Me Muero De Amor влезе в чартовете на Европа и Средния Изток. В новото си амплоа тв звездата пожъна успех на чилийския фестивал Viсa del Mar Festival 2000, където беше обявена за кралица на фиестата. На корицата на втория си албум Tu Veneno (2001) обаче Нати изненадващо смени печелившия си имидж на разголена латинокрасавица с образа на футуристична Горгона.

Повечето парчета в албума "Наталия Орейро" приятно сгряват кръвта с темпераментни латиноритми (румба, самба, чачача), на чийто фон звучат традиционните акустична китара и брас секция начело с игрив саксофон. Сред непретенциозните композиции се открояват класическата румба De Tu Amor, темпераментното латино Huracan и патриотичното реге Uruguay, в което пеещата актриса се обяснява в любов на родината. Двете балади Me Muero De Amor и Vengo Del Mar внасят тривиалната доза сапунена страст и романтика в общо взето монотонното звучене на тавата. Набедената певица енергично припява семплите мелодийки със сладникави текстове, успешно надвиквайки перфектния си инструментален съпровод. Въпреки че са далеч от всякакви претенции за професионализъм, "сапунените арии" на Нати действат като освежителен душ на притъпения от тежък метал и бездушна електроника слух, отмивайки делничния мрак от съзнанието с младежкия си ентусиазъм.   image                 


                Drugo intervu na Naty

Световноизвестната латиноамериканска звезда Наталия Орейро, позната на българските зрители от сериалите "Модели 60-90-60" и "Богати и известни", е в главната роля на новия сапунена опера "Дивият ангел". Малцина обаче знаят, че Орейро е актриса, певица, дизайнер на сценичните костюми и режисьорка на собствените си видеоклипове. Наталия скромно споделя, че първоначалната идея за "Дивият ангел" е била нейна.
Напоследък в Холивуд упорито се говори, че култовият режисьор Куентин Тарантино бил пленен от 24-годишната уругвайка и дори й предложил роля в последния си филм, над който вече работи.
В премиерния сериал "Дивият ангел" Наталия Орейро играе ролята на Милагрос. Тя е младо и красиво момиче, отгледано от монахини. Щом навършва 18 години, напуска манастира и започва работа в дома на богатата и властна фамилия Ди Карло. Тук Милагрос среща Иво, в когото се влюбва.
В дома на богаташите, красивата прислужница открива не само мъжа на живота си, но разбира и истината за своя произход.
image


                 O6te edno intervu

Звездата пусна своя модна линия

Наскоро Наталия Орейро завърши снимките на "Sos mi vida", като по време на снимките се разразиха доста неприятни скандали от страна на колегата й Факундо Арана. Както преди време писахме, Факундо не скри разочарованието си от факта, че в сериала ролята на Наталия е доста по-интересна и впечатляваща и се пребори със сценаристите и неговата роля да бъде преработена.
Сериалът вече е готов, наскоро беше и официалната му премиера и по този повод Наталия даде много интервюта, в които разказа за караниците с Факундо, за сериала и за бъдещите си планове. Актрисата не крие, че за своите 29 години е постигнала много и е повече от доволна от живота си. Една от най-известните и обичани актриси и певици на Латинска Америка разказа за пътя, който е изминала, за да стане звезда и какво й е коствало това.

ИНТЕРВЮ
- Наталия, Вие можете да се похвалите с повече от успешна кариера. Това ли беше мечтата Ви?
- Актьорската игра и пеенето са едни от най-големите ми страсти. В този смисъл мога да кажа, че мечтата ми наистина се е изпълнила. Когато стартира кариерата ми на актриса не съм си и представяла, че ще имам такъв успех. Всеки човек обаче ще се съгласи с мен, че кариерата далеч не е най-важното нещо в живота. Когато преди 4 години се омъжих за Рикардо, нямах представа какво значи да имаш до себе си човек, на който да можеш да разчиташ. Всеки ден, прекаран с него, е истински празник и това е нещото, което ме прави истински щастлива.
- Как решавате дали да приемете или да откажете дадена роля?
- Може да прозвучи несериозно, но зависи в голяма степен от моментното ми настроение. За ролята в последния ми сериал, голямо влияние ми оказа Факундо Арана, защото той лично ме помоли да приема.
- За никого не е тайна, че отношенията Ви с Факундо Арана се влошиха именно по време на снимките на "Sos mi vida". Съжалявате ли, че стана така?
- С Факундо сме много добри приятели, но в един момент той се почувства ощетен, въпреки че според мен нямаше за какво. Знаете, че той бойкотира снимачния процес, докато сценарият не беше пренаписан така, че да му харесва и това подразни много хора. Нямам представа какво го накара да постъпи така, но не мисля, че беше прав. Това, което ме огорчи малко, беше, че той се опита да изкара мен виновна за това, че не харесва ролята си. С Факундо никога не сме се карали, но не мисля, че скоро време ще играем заедно в някой сериал. Не мога да кажа какви са били мотивите му, но след като изрази публично несъгласието си с ролята си, значи е имал нещо предвид. Много хора оправдават поведението му с факта, че той е известен и наложил се актьор, но едно от първите неща, които научих като актриса беше, че дисциплината е много важна и колкото и голяма звезда да си, трябва да се съобразяваш с правилата, за да може и останалите хора да работят нормално с теб.
- Винаги сте казвали, че когато намерите време, имате много идеи с какво още да се занимавате. Наскоро стана факт пускането на пазара на колекцията облекла, носещи името Ви. Какви са очакванията от модния бизнес?
- Освен доста сериозните суми, които съм вложила в това начинание, за да види бял свят, аз и екипът ми прекарахме много безсънни нощи, за да се получат неща, които да ни харесат и се надяваме да бъдат оценени и от хората. Аз съм човек на изкуството и не мога да взема решения относно маркетинга. Наела съм хора, които имат нужните умения и могат да ме посъветват за най-правилните решения. Преди да пуснем колекцията в продажба направихме доста проучвания и се оказа, че пазарът в Русия приема доста добре продуктите с моето име.
- Нещо повече за бъдещите Ви планове?
- Както знаете, вече съм сключила договор за още няколко теленовели, в същото време подготвям нов албум и се опитвам да наложа модната си колекция. Времето никога не стига и за това единственото, което мога да направя, е да се опитам да съвместя всичките тези дейности, така че резултатите да са задоволителниimage

           

                        Intervu na
                            Naty     
   Наталия Орейро се завърна с гръм и трясък в света на теленовелите. Тя играе главната роля в новия сериал “Ти си моят живот”, в който си партнира със своя стар приятел Факундо Араня. Самата актриса твърди, че любовта на публиката я е накарала да се върне към сериалите. Наталия си признава най-чистосърдечно, че в живота й има две любими неща – публиката и любовта към нейния съпруг Рикардо Моя. По случай премиерата на “Ти си моят живот” актрисата се съгласи да даде интервю, в което разкрива много истини за себе си.

ИНТЕРВЮ
- Наталия, да започнем разговора с новия ти сериал.
- Трябва да призная, че съм много доволна. Досега не се бях снимала в комедия, въпреки че винаги съм знаела, че ще съм силна в този жанр. За мен е огромно удоволствие да се смея, когато гледам нещо действително смешно, а сега ще мога да видя как хората се смеят на моите собствени изяви. Ако трябва да съм честна, всичко стана доста неочаквано. Първоначално отказах ролята, защото имах доста проекти на дневен ред, но в един момент усетих, че именно тази роля ще ми даде огромен шанс за нещо ново. За решението ми допринесе и Факундо, който ми се обади и ме помоли да участвам в "Ти си моят живот". Помислих няколко часа и реших да зарежа всичко останало, за да мога да се снимам в сериала и сега не съжалявам за решението си.
- Тук не може да не те попитаме за отношенията ти с Факундо Араня. При вас като че ли има някакво по-особено привличане...
- Да, но това не значи, че нарочно се събираме и размишляваме дали да дадем воля на нашата любов (смее се). Истината е, че по време на работата ние действително се чувстваме особено близки и от време на време прeхвърча по някоя искра. Всичко обаче си остава само на снимачната площадка. Извън нея сме просто много добри приятели.
- За ролята на Монита ти се подложи на специални тренировки. Истина ли е, че тялото ти се е изменило?
- В едно списание писаха, че съм имала "55 кг.чиста мускулна маса". Вярно е, че тренировките ми помогнаха да заякна, но в никакъв случай не съм станала културистка и нямам и намерение да ставам такава. Всичко бе за сериала и сега, след края на снимките, нямам намерение да продължавам да се занимавам с трупане на мускули. Все пак аз съм жена и искам да си остана такава. Това не значи, че няма да правя аеробика и други упражнения.
- Придържаш ли се към някаква по-особена диета?
- По принцип не. По време на тренировските за трупане на мускули заради "Ти си моят живот" малко промених хранителния режим. Преди примерно не ядях месо. Заради тренировките започнах да приемам повече витамини, протеини и някои специфични препарати, но сега спрях да го правя, защото вече няма нужда. Едва ли скоро ще се снимам в друг сериал, в който ще играя ролята на мускулеста жена.
- Предложиха ти да се снимаш за "Плейбой". Би ли приела такава оферта?
- Според мен женското тяло е създадено, за да бъде показвано. Аз нямам задръжки да се снимам гола, така че в даден момент сигурно ще направя такава фотосесия. Дали ще е за "Плейбой" или друго списание няма значение. Просто досега нямах време за такива неща.
- Би ли си направила пластична операция?
- Никога. Аз знам какво имам и искам да си остана автентична. Знам, че годините дават своето отражение, но в същото време като стана на 60 години ще искам да играя роли, предназначени за 60-годишни. Ако се подмладя изкуствено, това няма да стане. Според мен човек не трябва да се опитва да избяга от съдбата си.
- Сериалът ти се нарича "Ти си моят живот". Какво представлява животът на Наталия Орейро?
- С една дума: Рикардо. Ако говорим за любов, то моят живот е единствено Рикардо. Извън любовта има много неща. Много обичам да се наслаждавам на природата примерно. Обожавам да седя в градината и просто да съзерцавам цветята си. Аз просто искам да живея така, както ми харесва и да удовлетворя амбициите си. Те не са никак малки между другото.
- Ревнива ли си?
- Ами не особено. Рикардо обаче е ревнив и за двама ни. Добре, че поне е наясно, че между мен и Факундо няма нищо, защото иначе едва ли щеше да издържи снимките на поредния ми сериал.
- Какво искаш в личен план?
- Ами като всяка жена и аз искам да имам деца, да ги гледам как растат. Искам и къща край морето.
- Наталия, благодарим ти за отделеното време.
  image 



                         Intervu 
               Naty i Facundo skarani   
 Наскоро Наталия Орейро завърши снимките на "Sos mi vida", като по време на снимките се разразиха доста неприятни скандали от страна на колегата й Факундо Арана. Както преди време писахме, Факундо не скри разочарованието си от факта, че в сериала ролята на Наталия е доста по-интересна и впечатляваща и се пребори със сценаристите и неговата роля да бъде преработена.
Сериалът вече е готов, наскоро беше и официалната му премиера и по този повод Наталия даде много интервюта, в които разказа за караниците с Факундо, за сериала и за бъдещите си планове. Актрисата не крие, че за своите 29 години е постигнала много и е повече от доволна от живота си. Една от най-известните и обичани актриси и певици на Латинска Америка разказа за пътя, който е изминала, за да стане звезда и какво й е коствало това.


ИНТЕРВЮ
- Наталия, Вие можете да се похвалите с повече от успешна кариера. Това ли беше мечтата Ви?
- Актьорската игра и пеенето са едни от най-големите ми страсти. В този смисъл мога да кажа, че мечтата ми наистина се е изпълнила. Когато стартира кариерата ми на актриса не съм си и представяла, че ще имам такъв успех. Всеки човек обаче ще се съгласи с мен, че кариерата далеч не е най-важното нещо в живота. Когато преди 4 години се омъжих за Рикардо, нямах представа какво значи да имаш до себе си човек, на който да можеш да разчиташ. Всеки ден, прекаран с него, е истински празник и това е нещото, което ме прави истински щастлива.
- Как решавате дали да приемете или да откажете дадена роля?
- Може да прозвучи несериозно, но зависи в голяма степен от моментното ми настроение. За ролята в последния ми сериал, голямо влияние ми оказа Факундо Арана, защото той лично ме помоли да приема.
- За никого не е тайна, че отношенията Ви с Факундо Арана се влошиха именно по време на снимките на "Sos mi vida". Съжалявате ли, че стана така?
- С Факундо сме много добри приятели, но в един момент той се почувства ощетен, въпреки че според мен нямаше за какво. Знаете, че той бойкотира снимачния процес, докато сценарият не беше пренаписан така, че да му харесва и това подразни много хора. Нямам представа какво го накара да постъпи така, но не мисля, че беше прав. Това, което ме огорчи малко, беше, че той се опита да изкара мен виновна за това, че не харесва ролята си. С Факундо никога не сме се карали, но не мисля, че скоро време ще играем заедно в някой сериал. Не мога да кажа какви са били мотивите му, но след като изрази публично несъгласието си с ролята си, значи е имал нещо предвид. Много хора оправдават поведението му с факта, че той е известен и наложил се актьор, но едно от първите неща, които научих като актриса беше, че дисциплината е много важна и колкото и голяма звезда да си, трябва да се съобразяваш с правилата, за да може и останалите хора да работят нормално с теб.
- Винаги сте казвали, че когато намерите време, имате много идеи с какво още да се занимавате. Наскоро стана факт пускането на пазара на колекцията облекла, носещи името Ви. Какви са очакванията от модния бизнес?
- Освен доста сериозните суми, които съм вложила в това начинание, за да види бял свят, аз и екипът ми прекарахме много безсънни нощи, за да се получат неща, които да ни харесат и се надяваме да бъдат оценени и от хората. Аз съм човек на изкуството и не мога да взема решения относно маркетинга. Наела съм хора, които имат нужните умения и могат да ме посъветват за най-правилните решения. Преди да пуснем колекцията в продажба направихме доста проучвания и се оказа, че пазарът в Русия приема доста добре продуктите с моето име.
- Нещо повече за бъдещите Ви планове?
- Както знаете, вече съм сключила договор за още няколко теленовели, в същото време подготвям нов албум и се опитвам да наложа модната си колекция. Времето никога не стига и за това единственото, което мога да направя, е да се опитам да съвместя всичките тези дейности, така че резултатите да са задоволителни.      
image



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - nati i faku
03.01.2008 16:09
vie ste prosto edin za drug no ne go vijdate mnogo mnogo mnogo si prili4ste i si dopada te
цитирай
2. анонимен - xanax
01.09.2011 21:59
With havin so much content and articles do you ever run into any problems of plagorism or copyright infringement? My website has a lot of exclusive content I’ve either created myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the web without my authorization. Do you know any solutions to help reduce content from being ripped off? I’d truly appreciate it.
цитирай
3. анонимен - купить женский галстук
17.10.2012 05:15
Как дела?У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://www.zubnoitehnik.ru/user/Snomielesmesk/>продам платье вечернее </a> демисезонное пальто <a href=http://kachaem-besplatno.com/user/Payosmekkam/>картинки платья короткие </a> где купить кожаную куртку <a href=http://italia-film.com/user/Malesarie/>одежда для офиса интернет магазин </a> модные бренды ... Всем пока рад был сообщить...
.:::.
<a href=http://erste-kamagra100mg.webstarts.com/>lieferant von Kamagra </a> - online pharmacy Kamagra review mail order Kamagra now online Kamagra Oral Jelly Order ajanta pharma : Kamagra Oral Jelly japan : <a href=http://100mg-kamagra.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly faq </a> - Kamagra prescription medication
цитирай
4. анонимен - колготки фото
17.10.2012 14:14
Уважаемые господа!Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://lvovskaya.com/user/TaumurryAwarm/>купить сумку офицерскую </a> мужские рубашки <a href=http://xitebi.com/user/KindEnvingHix/>лето мода 2012 платья </a> шорты женские <a href=http://elegalocez.narod2.ru/>clarks обувь купить </a> куртка для девочки ... Всем пока рад был сообщить...
.:::.
<a href=http://cialis-tadalafil.webstarts.com/>Kamagra Oral Jelly 100mg Order sildenafil citrate </a> - Kamagra Oral Jelly usa sildenafil citrate Cheap Kamagra zenegra Generic viagra Buy Kamagra Generica : Kamagra fed ex delivery UK : <a href=http://discounted-kamagra.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly sort </a> - Kamagra pills effects
цитирай
5. анонимен - брендовая одежда интернет магазин недорого
17.10.2012 23:36
Здраствуйте!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://all-love-story.ru/user/cryclewar/>растяжка для обуви купить </a> мужские аксессуары <a href=http://tumar.fm/user/dretrysunse/>фасоны платьев фото </a> женская молодежная одежда <a href=http://elegalocez.narod2.ru/>рубашка форменная купить </a> купить футболку ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://now-kamagra-100mg.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly suppliers australia </a> - Kamagra lovegra : Kamagra fed-ex : <a href=http://kamagra-prices.blog.hr/>Buy Kamagra PayPal without a prescription </a> - Kamagra UK Buy
цитирай
6. анонимен - цветок на платье купить
18.10.2012 08:31
Привет!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://ehh.ru/user/ApepaysippedO/>распродажи в магазинах харькова </a> свитер женский <a href=http://forum.pterodactylus.net/member.php?action=profile&uid=110818>купить платье 50 52 размера </a> купить бижутерию в украине <a href=http://detransle.narod2.ru/>сумку хозяйственную на колесах купить </a> детские пижамы интернет магазин ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://online-kamagra.blog.hr/>Buying Generic Kamagra for Cheap </a> - Kamagra UK Buy genuine : pay pal Kamagra : <a href=http://kamagra-now-online.blog.hr/>super Kamagra discount </a> - where to Buy discount Kamagra prescription Fedex
цитирай
7. анонимен - купить шелковые рубашки
19.10.2012 06:32
Как дела?Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://downtraining.net/user/ethercEry/>женская молодежная одежда оптом </a> детские кофты <a href=http://thegreatsecret.ru/user/Alielafeawl/>где купить дешевую обувь </a> ранцы распродажа <a href=http://dejavu.ua/>купить сумку converse </a> джинсы мужские ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://kamagra-now.blog.hr/>Kamagra UK site </a> - super Kamagra usa : Kamagra 100mg cialis : <a href=http://discounted-kamagra.blog.hr/>purchase Generic Kamagra Cheap next day </a> - Oral Jelly review usa Cheap Kamagra
цитирай
8. анонимен - новогодние платья
19.10.2012 15:33
Привет!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://blowjobgalaxy.com/user/reuchendraich/>каталог одежды скачать </a> зауженные джинсы мужские <a href=http://www.umka-deti.spb.ru/index.php?subaction=userinfo&user=doleimmanna>женская молодежная одежда оптом </a> купить платье в полоску <a href=http://dejavu.ua/>вечерние платья недорого </a> летние сарафаны ... Всем пока рад был сообщить...
.:::.
<a href=http://kamagra-fedex.blog.hr/>Kamagra 200g </a> - Kamagra nebenwirkung : online ordering Kamagra Cheap without prescription : <a href=http://kamagra-paypal-online.blog.hr/>Kamagra Fed Ex delivery UK </a> - Kamagra 100mg sildenafil citrate Generic levitra
цитирай
9. анонимен - каталог детской одежды интернет магазин
20.10.2012 00:41
Здраствуйте!Оформить заказ выгодный для Вас! Тогда читайте новость - <a href=http://argo-zdorovo.com/user/inhenitab/>купить одежду в интернет магазине </a> женское полупальто <a href=http://cetki.com/user/Nichveike/>платье marchesa купить </a> бижутерия для мужчин <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>интернет магазин одежды в павлодаре </a> магазин женского белья ... Всем пока рад был сообщить...
.:::.
<a href=http://100mg-kamagra.blog.hr/>UK prchase of Kamagra </a> - Cheapest priced Kamagra : Generic drug for Kamagra : <a href=http://kamagra-wirkungsvolles.webstarts.com/>Kamagra jellies </a> - Viagra Cialis London Kamagra medication Kamagra Oral Jelly suppliers Europe Kamagra tablets
цитирай
10. анонимен - стильные платья купить
21.10.2012 00:29
Уважаемые господа!У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://dazora.net/user/Diuppyferry/>белое платье скачать бесплатно </a> купить женский ремень <a href=http://omapostulez.narod2.ru/>платье дорого </a> белая платье белая фата <a href=http://fontanka.in.ua/user/Fluptrapfaiff/>купить подростковую одежду </a> очки ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://now-kamagra-100mg.blog.hr/>Kamagra cheao </a> - the law and Kamagra : Cheap Kamagra budget delivery : <a href=http://get-kamagra.blog.hr/>Kamagra england law legal </a> - Kamagra Oral Jelly get ajanta pharma
цитирай
11. анонимен - детские платья
22.10.2012 04:10
Здраствуйте!Хотите купить одежду не выходя из дому? Тогда читайте новость - <a href=http://izdat.karelia.ru/index.php?subaction=userinfo&user=absodcast>где купить обувь </a> распродажа детских зимних комбинезонов <a href=http://www.pornorusskikh.ru/user/highagelm/>купить оптом детские джинсы </a> кружевное белое платье купить <a href=http://rezzeptik.bzs.su/user/FraubybachacY/>самая модная подростковая одежда </a> платье свитер ... Удачи Всем!
-====-
<a href=http://kamagra-100mg-online.blog.hr/>Kamagra drug stores </a> - Order Kamagra free mail shipping :.Kamagra viagra .:<a href=http://cialis-tadalafil.webstarts.com/>Kamagra shop kaufen </a> - Kamagra Generic viagra online Buy Generic Kamagra online without RX Kamagra Oral Jelly UK genuine
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sladkytyyyshokolad4e
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 219661
Постинги: 31
Коментари: 133
Гласове: 82
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930